Farlin

Vesti Farlin Srbija

Vaša beba je naša briga

Ulošci za doilje

Tupferi su izrađeni od mekog pamuka i namenjeni za jednokratnu upotrebu. Imaju veluku moć apsorpcije. Lakani su i porzračni. Pakovanje sadrži 36 kom.

Detaljnije

Pumpica za izmlazanje

Manuelna pumpica za izmuzavanje BF-640A Sa prijatnim silikonskim vakumom, koji masira dojku i olakšava izmuzavanje. Moguće je bez muke koristiti pumpicu sa samo jednom rukom. Daje osećaj prirodnog dojenja. Dolazi u pakovanju sa bocama za odlaganje mleka, koje čuvaju njegovu hranjivost. Kasnije ih je jednostavno koristiti bilo u kući bilo vani. Uz pumpicu se dobija i cucla kojom se obezbeđuje da se beba polako privikne na flašicu uz majčino mleko.

Detaljnije

Flašica NF-905

Materijali bez bisfenola A su sigurniji i zdraviji za Vašu bebu. Fleksibilni poklopac protiv curenja: Otvoranje poklopca vrši se palcem i kažiprstom pritiskom prema unutra. Silikonska cucla oponaša majčinu bradavicu: Super mekana od elastičnih materijala može se istezati i prilagođavati raznim položajima, dozvoljavajući da Vaša beba pije u položaju koji joj najviše odgovara. Poklopac: Može se upotrebiti i tako da se zapremina flašice smanji radi lakšeg nošenja. Osnova: Dizajnirana tako da sprečava da se Vaša beba zagrcne, obezbeđujući neometan protok vazduha i tečnosti.

Detaljnije

Kese za odlaganje mleka

Namenjene odlaganju i smrzavanju majčinog mleka. Bez bisfenola A. Kese su sterilisane i za jednokratnu upotrebu. Izrađuju se u veličinama od 120ml i 200ml. 1 pakovanje sadrži 20 kesa.

Detaljnije

Tečnost za pranje

Farlin tečnost za pranje BF-200-5 namenjena je čišćenju flašica, cucli, glodalica i ostalih bebi proizvoda. Takođe je namenjena za pranje voća i povrća od ostataka pesticida. Korišćena biljna formula, PH 5.5 prirodna je i blaga.Sredstvo je Anti-bakterijsko i detaljno čisti flašice razgrađujući i najmanje ostatke mleka.Bez veštačkih boja i parfema, netoksično, čuva prirodnu sredinu. Zapremine 500ml.

Detaljnije